محمد نشاط تهیه کننده "پرتقال خونی" درباره اکران عمومی این فیلم به خبرنگار مهر گفت : با وجود بیمهری که جشنواره فیلم فجر به فیلم "پرتقال خونی"داشت،خوشبختانه ما جواب خود را از مخاطب گرفتیم و با استقبال بسیار خوبی در سینماهای مردمی روبرو شدیم.
وی افزود: این فیلم در فهرست 10 فیلم برتر معاونت سیما انتخاب شد وجمعه ششم اسفندماه در سینما صحرا به نمایش در آمد. برای پروانه نمایش نیز درخواست کردیم تا برای اکران بهار سال 90 اقدام کنیم.
فریبرز عربنیا، نیوشا ضیغمی، حامد بهداد، زیبا بروفه، آهو خردمند و ویشکا آسایش در تازهترین فیلم سیروس الوند ایفای نقش کردهاند. فیلم سینمایی "پرتقال خونی" روایت داستان مهندس میانسالی به نام والا است که در آستانه جدایی از همسرش است و...
سایر عوامل فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، مدیر صدابرداری: حسن زاهدی، طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری، طراح صحنه و لباس: نازی پرتوزاده، عکاس: علی نیکرفتار، تهیهکننده و مدیر تولید: محمد نشاط.
.................................
پرستوهای عاشق اوایل سال 90 اکران می شود....
فیلم سینمایی "پرستوهای عاشق" به کارگردانی فریال بهزاد اوایل سال 90 روی پرده سینماها میرود.
این فیلم سینمایی را موسسه فیلمیران پخش میکند و قرار است بهار سال آینده روی پرده برود. فیلمنامه "پرستوهای عاشق" را که داستانی خانوادگی دارد غلامرضا گمرکی و بابک کاظمی نوشتهاند و بهزاد آن را بازنویسی کرده است.
یوسف تیموری، علی صادقی، نیوشا ضیغمی، حامد کمیلی، آناهیتا نعمتی و.. بازیگران این فیلم هستند. نام قبلی این فیلم "به سوی آفتاب" بود. غلامرضا آزادی تهیهکننده این فیلم سینمایی است.
"شور زندگی"، "روزی که خواستگار آمد"، "مرد نامرئی"، "دره شاپرکها" و " کاکلی" فیلمهایی هستند که فریال بهزاد کارگردانی کرده است.
...................................................
انتقاد تند محسن سلیمانی از پرتقال خونی :
سلیمانی : پرتقال خونی فاتحه ای برای مخاطبان و نگرش فیلم ساری الوند است.!!!!
محسن سلیمانی فاخر در گفتگو با پایگاه خبری ـ تحلیلی سوره سینما گفت :پرتقال خونی سطحی ترین و بی محتواترین فیلمی است که میتوان از کارگردانی دید که بیش از 30 سال در سینما فیلم ساخته و فیلم ابرومندی همچون" یکبار برای همیشه" و "فریاد زیر اب " را ساخته است . پرتغال خونی فاتحه ای است برای مخاطبان و نگرش فیلمسازی الوند چرا که با سریال" خسته دلان" نیز ثابت کرد چه در کارگردانی و چه در انتخاب قصه دیگر حرفی برای گفتن ندارد.
محسن سلیمانی فاخر منتقد و نویسنده سینمایی با اعلام این نظر گفت:روایت از بیس اصلی و چارچوبی که بتوان یک قصه را در آن بنا کرد عاری و خالی است .یعنی فیلم تا دقایق پایانی هیچ گره گل درشت و هیچ فراز و نشیبی در روایت ندارد و مخاطب در عجب می ماند که فیلم روبه اتمام است و هیچ اتفاقی که بتوان یک درام سینمایی دانست رو نشده است و زمانی که در موقعیت نازلی این اتفاق پا می گیرد به پایین ترین شکل ممکن بیان سینمایی معنادار اغاز می شود وبا گره گشایی سطحی تر به فیلم هندی می ماند که فقط برای رهایی از این انگ و نگرش یکی از نیمچه قهرمانانش می میرد و دیگری در بند می شود.
وی تصریح کرد :داستان با سکانسی به شدت تکراری در فیلم های این چنینی با دیالوگهایی که نوید می دهند امیدی به گفتگو محوری با ابرو نیست آغاز می شود و همان جا است که مخاطب به دنبال رل نقش اول در تیتراژ می گردد که همچون امیرخان و شاهرخ خان به کمک بانویی بیاید که ابراز عشق در گلویش بی تابی می کند .
این منتقد ادامه داد: فیلم حتی دراوج هم گاف معنایی می دهد. به یاد آورید که سیاوش اجیر شده در ادامه تکلیف محول شده به او به معنای واقعی عاشق می شود اما سوال اینجاست که اگر واله واقعی است چرا به شکلی ارزان می پذیرد که چک دستمزدش را با آن ولعی که در آن پلان دیده میشود بپزیرد .ایجاست که تماشاگر و ترمه چگونه میفهمد که سیاوش عاشق اوست.
به گفته وی، گستاخی دختری به مادرش که او را با چنگ و دندان بزرگ کرده ، ترویج روابطی ناصحیح ، کلوزاپ های پی دریی و تاکید بر چهره زن ،دیالوگ های سطحی و شعاری و...از مواردی است که در سطح کارگردان یکبار برای همیشه نیست.
وی افزود: اجاره ویلای گرانقیمت، اتومبیل مدل بالا در کیش، برپایی بی منطق نمایشگاه در ساحل دریا، خرید ساعت 6 میلیونی توسط دختری که ماشین سه میلیونی سوار می شود، عدم پرداخت وضعیت شغلی والا،تماس گرفتن مادر ترمه با والا در خارج از کشور،در اختیار گذاشتن کلید منزل والا به ترمه ، کشته شدن راحت سیاوش و اکت های بی محتوا در ان حالت فجیع و ... از گاف های معنایی و بی برهان پرتغال خونی است.
وی با انتقاد گفت: بازی نیوشا ضیغمی ؛ بازیگری که فقط با اتکا به چهره اش مورد انتخاب تهیه کننده و تماشاگر قرار می گیرد در نهایت کلام ضعیف، بی حس و بی رنگ و رو است و حتی الوند هم نتوانسته در روند بازیگری او حرکت مثبتی انجام دهد ، تماشاگر هم از قبول بازی حامد بهداد در این فیلم شگفت زده می شود ، بازیگری که در انتخاب نقش و قصه به شدت مدعی است و عرب نیا هم بایستی قدر بازیگری خود را لااقل در رل مختار که سالها برای ان زحمت کشیده بداند.
سلیمانی فاخر در پایان گفت: به نظر می رسد که دوران فیلمسازی الوند دیگر رو به پایان است و این سینما با تفکری که در دهه های قبل رواج داشته دیگر مخاطب ندارد و ساخت چنین اثار نازلی که هنوز بر المان های تکراری و بی محتوا تاکید میکند گام شکست خورده ای است .همچنین برای فیلمسازی که انقدر شهرت دارد که مخاطب عام و خاص ان را می شناسد استفاده مکرر از نامش با فونتی درشت در تیتراژ اول و اخر حرکت بی ارزشی است.