نشست اتاق رسانه با حضور نیوشا ضیغمی + عکس های مراسم
عکس ها پس از seve کردن بزرگ می شوند...
گزیده حرف های نیوشا ضیغمی در مراسم را دانود کنید ... حجم: 6 مگابایت / --> دانلود <--
دهمین جلسه از سری نشست های اتاق رسانه سینمای ایران 15 تیر برگزار شد .این جلسه که با موضوع "فرجام سینمای کمدی دهه 80" برگزار می شد شامل بحث های بسیاری پیرامون سینمای کمدی، مدیریت های سینمایی بعد از انقلاب، سیر فیلم های پویا فیلم، سینمای عامه پسند و هنری و ... بود. حسین فرح بخش، کامران قدکچیان، مستانه مهاجر، نیوشا ضیغمی، خسرو نقیبی و امیر قادری از حاضران این نشست بودند.
حرف های نیوشا ضیغمی در این نشست:
نیوشا ضیغمی: دلم میخواهد که امروز و در این جلسه چندکلمه حرف حساب با هم بزنیم. در این چند سال اخیر هر اتفاقی که در سینمای ایران افتاده نوک پیکان حملات اول به سمت بازیگران جوان بوده است. در حالی که من فکر میکنم اتفاقاتی که افتاده ورای این است که بازیگران بتوانند مسئولش باشند. من اینجا هستم و تمام انتقادات را هم میپذیرم فقط از شما خواهش میکنم که صادقانه با هم حرف بزنیم.
قادری: خانم ضیغمی شما که در این فیلمها زیاد بازی کردید آیا به جز قضیه دستمزد و شهرت لطمه ای هم از بازی در این فیلمهای خوردید؟
ضیغمی: اول از همه باید بگویم که اساسا بازیگر در سینمای ایران نمی تواند مسیر کاریش را انتخاب کند چون هیچ قاعده ای در این سینما وجود ندارد. من با سریال «در چشم باد» آقای جوزانی وارد حرفه بازیگری شدم. فکر میکردم حالا که با کار یک آدم سابقه دار وارد شده ام بعد از آن می توانم خودم انتخاب کنم اما عملا این اتفاق نیفتاد. به عنوان یک منتقد حق دارید به من بگویید که «تردست» فیلم خوبی نیست اما من یک بازیگر تازه وارد بودم و باید از جایی شروع میکردم.
فیلمهایی که بعد از آن من بازی کردم یا توقیف شدند و یا به نمایش درنیامدند. پس من اول باید در فیلمهایی بازی میکردم که دیده میشدم. بعد هم فیلمنامه «دختر شاه پریون» را من بعد از یک سال و نیم کار نکردن و دور ریختن فیلمنامه ها قبول کردم چون داستانش برایم جالب بود. من از پول خودم و همسرم برای تهیه فیلم «پرتقال خونی» سرمایه گذاری کردم. این یعنی این سینما برایم مهم است و برایش احترام قائلم که از جیبم پول میگذارم. یعنی من رسالت فرهنگی را میفهمم. میفهمم که باید فیلم تاثیرگذار ساخت. من «دختر شاه پریون» را انتخاب کردم چون در جامعه افسرده و دلمرده امروز فیلم راحت و سرگرم کننده ای است و بعدش هم قرار نیست اتفاقی بیفتد. من به عنوان بازیگر تمام انتقادها را میپذیرم اما تسویه حسابهای شخصی را نه. بحث دستمزد یک میلیاردی آقای گلزار را مطرح میکنند. خب آقای گلزار به اقتصاد این سینما کمک کرده یا نه؟ می میتوانستم بازیگر بهتری باشم اما اینجا کسی نیست که بازیگر را کشف کند بلکه همه اش کارشکنی میکنند که چه کسی فلانی را وارد بازیگری کرده؟ چرا آورده؟ چقدر پول گرفته؟ من همین الان آرزو دارم آدمی را پیدا کنم که رویش سرمایه گذاری کنم تا بازیگر بشود.
ضیغمی: من میخواهم بگویم که دغدغه ما باید کل سینما باشد نه سینمای کمدی و یا شخص ها. مگر آقای مهرجویی اجاره نشین ها را نساخت که کمدی است؟ ژانر کمدی بسیار ارزشمند است و متاسفانه این چندساله بخاطر روند ساخت فیلمهای بی اساس و بی ارزش و بی دلیل مورد تهاجم قرار گرفته. من خودم خیلی خوشحال شدم که امسال ویشکا آسایش برای بازی در یک فیلم طنز جایزه جشنواره فجر را گرفت.
دهمین اتاق رسانه که با استقبال بسیار خوبی هم از سوی اصحاب رسانه مواجه شده بود، با جمعبندی مهمانان به پایان رسید. برنامهای که نوید خوبی برای گفتوگوهای تحلیلی آینده سینمای ایران بود. گفت و گوهایی که قرار است چاره ای برای صنعت سینمای ایران باشد.